jueves, 30 de octubre de 2008

El temps dedicat al consum de mitjans de comunicació és de 5,6 hores al dia

Segons es desprèn de l’informe “Dieta mediàtica i cultural. Anàlisi comparativa entre els consums a Barcelona ciutat i els municipis de menys de 10.000 habitants de Catalunya”, tant a Barcelona ciutat com als municipis de menys de 10.000 habitants de Catalunya es dediquen 5,6 hores al dia al consum de mitjans de comunicació.

A Barcelona, més consum de diaris i ràdio. Als municipis, més consum de televisió i revistes

Segons es desprèn de l’informe, a Barcelona ciutat es dedica més temps a la lectura de diaris que als municipis de menys de 10.000 habitants (24 minuts al dia davant de 17, respectivament) i també es dedica més temps a escoltar ràdio (100 minuts al dia davant de 94 minuts, respectivament).

Per contra, als municipis es dedica més temps a consumir televisió (220 minuts al dia davant de 210) i a llegir revistes (3 minuts davant de 2).

Els municipis de la demarcació de Girona i Lleida dediquen més temps a la lectura de diaris (18 minuts) i als de les demarcacions de Tarragona i Lleida és on es dedica més temps a veure la televisió (més de 250 minuts al dia). Per la seva banda, a les poblacions de la demarcació de Tarragona és on es dedica més temps a escoltar ràdio (110 minuts al dia).

FUENTE: FUNDACC.ORG

No hay comentarios: